Inici » Serveis salut

Serveis i Solucions per centres de Salut

Serveis de consultoria tecnològica

El nostre equip realitza un estudi de consultoria i segons les seves necessitats li oferim serveis: migració de dades , posada en marxa, formació, auditoria de seguretat, assessorament en maquinari, manteniment i suport tècnic, entre d’altres.
Després d’analitzar el seu centre fem una proposta personalitzada, optimitzant la utilització dels recursos existents i proposem les millores necessàries per aprofitar el potencial de les seves instal·lacions.
Ens adaptem al nivell de millora sol·licitat pel client, fent des de petites millores a la informatització completa i la integració de la informació dels equips mèdics en la història clínica. Accediixi des de la seva estació clínica a qualsevol informació generada pel personal mèdic o per equips electromedicina.

Implantació d'història clínica

Oferim assessorament i suport a la implantació d’història clínica o en la millora del sistema actual
Disposem d’un catàleg de solucions estàndards que s’adapten a les necessitats del seu centre

Configuració e integració d'equips mèdics

Els sistemes de gestió i d’Història clínica que estan connectats a tots els equips al seu centre proporcionen informació única, actualitzada i precisa sobre el tractament i l’estat dels seus pacients.
Podem ajudar-los en la connectivitat e integració d’informació entre equips mèdics o entre equips mèdics i la seva història clínica

Manteniment informàtic

La seva empresa depèn molt d’eines i sistemes informàtiques per poder realitzar correctament la seva activitat. Aquestes eines són responsables de que el seu negoci funcioni i li proporcionen la informació necessària per prendre les decisions correctes.
Gràcies al manteniment informàtic, establim processos i tasques que ens permeten crear un entorn professional, segur i fiable.