Inici » Serveis empresa

Serveis i Solucions per a empreses

Serveis d'Infraestructura tecnològica

Tenim les infraestructures tecnològiques que millor s’adeqüen a les seves necessitats i són la base per que el seu negoci compleixi els seus objectius. Al disseny dels projectes d’infraestructura sempre es consideren els aspectes tecnològics, funcionals i econòmics.
Duem a terme un servei integral: consultoria, disseny, instal·lació i manteniment d’infraestructures. Tots els projectes són lliurats documentats i garantits.

Seguretat

Som conscients del nivell de seguretat que han de tenir les seves dades de salut i la importància del compliment dels requisits previstos a la LOPD, per això comptem amb sistemes de seguretat interna (tallafocs, control d’accés, etc.) i sistemes de seguretat externa com càmeres de vigilància.

Solucions de gestió

Prendre les millors decisions a una empresa requereix un sistema de gestió que proporcioni informació precisa i actualitzada.
D’aquí la importància de tenir una solució de gestió empresarial (ERP) adaptada a les necessitats de la seva empresa que permeti de forma àgil conèixer l’estat de la teva empresa i adaptar-se a les necessitats dels seus clients.

Manteniment informàtic

La seva empresa depèn molt d’eines i sistemes informàtiques per poder realitzar correctament la seva activitat. Aquestes eines són responsables de que el seu negoci funcioni i li proporcionen la informació necessària per prendre les decisions correctes.
Gràcies al manteniment informàtic, establim processos i tasques que ens permeten crear un entorn professional, segur i fiable